INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

VERZENDEN EN VOORWAARDEN

LINKS EN VERKOOPPUNTEN

TWITTER

FACEBOOK

IN DE MEDIA

WHOLESALE
voor info stuur een mailtje naar info@deblaffendekip.nl


De Blaffende kip is Anouk.

Anouk Corstiaensen is grafisch en textiel ontwerper. Met haar nieuwe merk De blaffende kip maakt zij van producten van alledag briljante ontwerpen die tot de verbeelding spreken. De blaffende kip prikkelt je door op een andere manier naar de wereld om je heen te kijken en verrast je door alledaagse dingen te veranderen. 

Deze ontwerpster van Nederlandse bodem verdiende haar sporen met het kleurrijke merk Plof (www.plof.nl). Anouk was de laatste jaren veel in de bladen terug te vinden als succesvol ontwerpster van kinderproducten. Haar puur Hollandse ontwerpen worden verkocht van Singapore tot België. 
Nu heeft Anouk een lijn voor volwassenen op de markt gebracht onder de naam De blaffende kip. Bij De blaffende kip komen grafische en illustratieve invloeden samen in mooie en grappige producten. De blaffende kip verrast, maakt vrolijk, laat je fronsen, is fris en helder.

Anouk erfde haar passie voor textiel, papier en objecten  van haar moeder. Ze studeerde in 1999 af aan het Stedelijk Instituut voor schone Sierkunsten en Ambachten in Antwerpen en kreeg landelijke bekendheid met haar ontwerpen onder de naam ‘Plof’. Met De blaffende kip gaat de kleurrijke en talentvolle ontwerpster een stap verder en toont ze haar volwassenheid.
De passie voor textiel, papier en objecten  combineert ze met haar grafische en illustratieve achtergrond. Dit is De blaffende kip. Anouk maakt gebruik van traditionele handwerk technieken en gebruikt natuurlijke materialen zoals wolvilt en katoen. Daarnaast gebruikt ze afgeschreven producten als grondstof voor nieuwe ontwerpen.

...en dat maakt elk product van De blaffende kip uniek.

 

SNORBROCHE  l  BOOMKOPJES  PISTOOLBROCHE  l  WEERDOOS  l  HARM & STELLA  l  i-PHONE HOES iPAD HOES  l  SNOR-MEENEEM-MOK  l  STRIJKSNOR  l  ANSICHTKAARTEN  l  SIERADENMADAME BOW-TIE
Anouk Corstiaensen
  Eerste markstraat 7
4811 PA Breda  l  Nederland
KVK-nummer 20125488 0000
BTW-nummer 1398.33.420.B01


info@deblaffendekip.nl

Contact.